Fest på Hotel Phønix Hjørring
S K A L D U H O L D E F E S T I H J Ø R R I N G?
Vi skaber smukke og charmerende rammer
Skal du holde konfirmation, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag eller en fest uden anledning, så står vi klar til at hjælpe dig. Du er selv med til at bestemme alt fra bordopsætning, farven på dugen og blomsterne til selve menuen. På selve dagen står vi for det hele. Vores fornemmeste opgave er at skabe rammerne for mindeværdige øjeblikke. Kommer der gæster langvejsfra, har de også mulighed for at overnatte. Vi giver rabat til overnattende gæster i forbindelse med fest på Hotel Phønix Hjørring. Du kan se vores værelsesmuligheder her.
På Hotel Phønix Hjørring har vi fire lokaler i forskellige størrelser til arrangementer. Du kan læse mere om hvert lokale her.
Herunder kan du se en række menuforslag, som vi har sammensat på forhånd. Andre ønsker kan aftales i samarbejde med kokken.
Vi står klar til at snakke med jer om jeres kommende fest.
Vi følgere Horesta´s rammeaftale og Ankenævnets folder “Hvad man bør vide” som kan læses her



fest på hotel phønix hjørring
Vores forslag til en buffet
Forretter
___
Melon med parmaskinke
Tarteletter med høns i asparges
Rejecocktail med dressing, brød og smør
Hovedretter
___
Helstegt oksefilet
Marineret svinekam
Kyllingenuggets
Bagte kartofler
Pommes frites
Pastasalat
Mixed salat med soltørrede tomater, artiskokker og parmesan
Bearnaise sauce
Kryddersmør
Desserter
___
Pære “Belle Helene”
Chokoladekage med vaniljeis og frisk frugt
Pandekager med vaniljeis og chokoladesauce
Pris pr. couvert kr. 325,-
Børn under 12 år kr. 195,-
Inkl. duge, servietter, levende lys, blomster og betjening.
Min. 25 Personer (Voksne couverter)
Fest på Hotel Phønix Hjørring
Vores forslag til 3-retters menuer
Forretter
___
Røget laks på salat bund,
med dilddressing & brød
Tapas-tallerken
Rejecocktail med rustik brød
Parmaskinke med melon
Hjemmelavet hønsesalat på ananasring
Hovedretter
___
Helstegt oksefilet med provence kartoffel, grøntsager og sauce bearnaise
Kalvefilet stegt som vildt med friske grøntsager, surt og sødt samt vildt sauce
Marineret svinekam med hasselbach kartoffel, grøntsager og svampesauce
Desserter
___
Pandekager med is og chokoladesauce
Créme Brûlée med is og frugt
Desserttallerken med frisk frugt, is og kage
Pris 3 retter pr. person kr. 385,-
Inkl. duge, servietter, levende lys, blomster og betjening.
Min. 25 Personer (voksne couverter)
hvad med
Drikkevarer & Natmad?
Vinmenu (7 timer)
___
Velkomstdrink med hyldeblomst og hvidvin
Husets hvidvin
Husets rødvin
1 glas dessertvin
Fri bar med øl, vin og vand
___
Pris pr. person kr. 325,-
Drikkevarer
___
1/1 fl. husets hvid- eller rødvin – kr. 225,-
Dessertvin – pr. glas fra kr. 35,-
Avec – pr. glas fra kr. 35,-
Øl – kr. 35,-
Vand – kr. 30,-
Kaffe/the – kr. 35,-
Natmad
___
Hotdogs – kr. 75,-
Pølse- og ostebord med forskellig slags pålæg og ost – kr. 75,-
Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat – kr. 75,-
Klar suppe med kød- og melboller samt brød – kr. 58,-
7