fbpx

Forretningsbetingelser

praktiske informationer om

Ophold på Hotel Phønix Hjørring

Ankomst og afrejse:
Indtjekning kan finde sted mellem kl. 14.00 og 18.00, med mindre andet er aftalt.
Værelset forlades senest kl. 11.00 på afrejsedagen.

Garanti for sen ankomst:
Hvis reservationen ikke er betalt via bankoverførsel før ankomst, skal reservationen garanteres med kreditkortoplysninger. Ved no-show (udeblivelse) er hotellet berettiget til betaling for minimum 1. nat pr. værelse.

Ændringer:
Hvis reservationen er foretaget direkte hos os skal ændringer oplyses via telefon eller e-mail. Ved reservationer gennem online portaler skal ændringer/annulleringer foretages på deres site.

Afbestilling:
Afbestilling bedes meddelt hotellet i så god tid som muligt – hvis ikke andet er aftalt skriftligt med hotellet er følgende gældende:

Ophold på én til to overnatninger kan annulleres op til tre dage før ankomst med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket kr. 100,- i administrationsgebyr pr. bestilt værelse. Herefter er aftalen bindende, og der betales for hele det bestilte ophold inkl. bestilte ekstraydelser.

Ophold på tre til flere overnatninger kan annulleres op til syv dage før ankomst med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket kr. 100,- i administrationsgebyr pr. bestilt værelse. Herefter er aftalen bindende, og der betales for hele det bestilte ophold inkl. bestilte ekstraydelser.

Morgenmad:
Hverdage fra kl. 7.00 – kl. 9.30 Weekend og helligedage fra kl. 8.00 – 10.00

Nøgler:
Alle gæster får ved ankomsten udleveret et nøglekort til værelset.

Rygning:
Det er ikke tilladt at ryge indenfor på hotellet, og alle værelser er derfor 100% røgfrie. Regningen pålægges et gebyr på DKK 1.500,-, hvis der er blevet røget på værelset.

Hund(e):
Det er tilladt at medbringe hund(e) på værelset. Dette bedes meddelt hotellet inden ankomst. Der beregnes et rengørings gebyr på DKK 150,- pr. ophold
På hotellets udendørsarealer skal hunde føres i snor
Der må ikke medbringes hunde i Restauranten.

Betalingsbetingelser:

Ved forudgående aftale kan vi fremsende fakturaen på mail, mod et pålagt gebyr på kr. 55,- (udlandet kr. 75,-)

Søskende & sønner glæder sig til at byde dig

Velkommen på Hotel Phønix Hjørring 

Et foto af familien som driver Hotel Phønix i Hjørring


Book dit ophold her