fbpx

Golf i Vendsyssel

Spil Golf i fantastiske omgivelser og smag forrygende gourmet

Tag på Golf & Gourmet-pause i Vendsyssel

Vil du have en ekstraordinær golf-oplevelse krydret med en fantastisk gourmet oplevelse? Når du booker dette golfophold får du muligheden for at nyde den fantastiske nordjyske natur, mens du går 18 huller. Opholdet krydrer ligeledes dine smagløg med en lækker gourmet-oplevelse til aftensmad.

Dette golfophold er til dig, der gerne vil gå 18 udfordrende huller i fantastiske omgivelser og forkæle dine smagsløg efterfølgende. Ikke to golfspillere er ens og ej heller deres præferencer for, hvor udfordrende golfoplevelsen skal være.

Hjørring Golfklubs baneanlæg består af tre 9-hullers sløjfer med fantastiske omgivelser af spredt bevoksning, åer og søer. Det betyder, at der er tre forskellige muligheder for at sammensætte jeres golfoplevelse på dette golfophold.

Efter en dag på golfbanen, kan I slappe af på hotellets terrasse, tage på sight-seeing i Nordjylland eller tage en øl i hotellets bar.

Når I er ved at være sultne efter dagens oplevelser, så serverer Bryghuset Vendia en lækker tre-retters menu. Dette ophold er til dig, der gerne vil udfordre dit golfspil, nyde den danske natur imens og der nyder at forkæle dig selv med gourmet-mad.

Opholdet kan eventuelt kombineres med vores andre golfophold eller måske en tur til Rubjerg Knude?

 

Gofl & Gourmet

1x overnatning i dobbeltværelse

1x Morgenmad

1x Greenfee til Hjørring Golfklub

3-retters menu hos Bryghuset Vendia

Pris: kr. 1.045 ,- pr. person i delt dobbeltværelse

Enkeltværelsestillæg kr. 200,-

Ved længere ophold eller grupper på mere end 10 pers. – kontakt os for pris. 

 

Søskende & sønner glæder sig til at byde dig

Velkommen på Hotel Phønix Hjørring 

Et foto af familien som driver Hotel Phønix i Hjørring


Book dit ophold her