fbpx

Golfophold

Nordjyllands varierende natur gør

Enhver golfmatch til en oplevelse

I Nordjylland finder du golfbaner fordelt udover hele landsdelen. Naturen i Vendsyssel er en oplevelse i særklasse og det samme er et golfophold heroppe, da baner og naturen er integrerede dele af hinanden. Vi på Hotel Phønix Hjørring er behjælpelige med at booke baner og tee-tider, og vi kan kombinere opholdet efter de ønsker, du måtte have.

Vi har sammensat tre forskellige typer af golfophold, der indeholder overnatning samt greenfee til én af vores tre samarbejdsklubber. Derudover tilbyder vi også et golf- og gourmetophold, hvor en tre-retters menu på Bryghuset Vendia er inkluderet i prisen. Du kan se de forskellige golfophold samt samarbejdsklubber herunder.

Ved længere ophold eller grupper på mere end 10 personer kontakt os for pris

Basic

1 overnatning i dobbeltværelse

Morgenmadsbuffet

Greenfee til én af nedenstående golfklubber.

Pris: kr. 795,- pr. person i delt dobbeltværelse

Enkeltværelsestillæg kr. 350,-

Weekend

2 overnatninger i dobbeltværelse

Morgenmadsbuffet

2 x greenfee til én af nedenstående klubber.

Pris: kr. 1.550,- pr. person i delt dobbeltværelse

Enkeltværelsestillæg kr. 700,-

 

Gourmet

1 overnatning i dobbelt + værelse med morgenmadsbuffet

3-retters menu hos Bryghuset Vendia

Greenfee til Hjørring Golfklub

Pris: kr. 1.145,- pr. person i delt dobbelt + værelse

Enkeltværelsestillæg kr. 350,-

 

Sindal Golf Klub

Sindal Golfklub blev kåret til Danmarks bedste golfbane i 2015 og har en gennemsnitskarakter på 4,7 ud af 5.  Banen er anlagt, så den følger landskabets linjer med bakker, dale, søer og skrånende fairways. Alle 18 huller har hver deres særpræg, så der er udfordringer for alle handicaps. 

Hjørring Golfklub tilbyder 36 huller, træningsfaciliteter med en stor driving range, indspilsområde, puttinggreen, et velfungerende klubhus med en stor proshop og en Golf Café, der er kendt for sin gode mad og rimelige priser. Desuden er har de gode omklædnings- og badefaciliteter. 

Hirtshals Golfklub er en af Nordjyllands bedste baner, som af mange bliver kaldt en naturperle. Banen er delvist integreret i Kjul klitplantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt – et besøg værd!

Søskende & sønner glæder sig til at byde dig

Velkommen på Hotel Phønix Hjørring 

Et foto af familien som driver Hotel Phønix i Hjørring


Book dit ophold her