fbpx

Golfophold

Nordjyllands varierende natur gør

Enhver golfmatch til en oplevelse

De nordjyske golfbaner er godt fordelt udover hele landsdelen, og Hjørring ligger centralt i forhold til alle disse baner. Vi er behjælpelige med at booke baner og tee-tider, og kan kombinere dit ophold efter de ønsker du måtte have.

Et golfophold i Vendsyssel er en oplevelse i særklasse på grund af de skønne naturområder, som golfbanerne er blevet integrerede dele af. 

 Vi har sammensat tre forskellige typer af golfophold. Lige fra overnatning inkl. greenfee til én af de tre klubber, som vi samarbejder med til et Golf & Gourmet-ophold.

Ved længere ophold eller grupper på mere end 10 personer – kontakt os for pris. 

Basic

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenbuffet
  • Greenfee til én af nedenstående golfklubber.

Pris: kr. 795 ,- pr. person i delt dobbeltværelse

Enkeltværelsestillæg kr. 200,-

 

Weekend

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Morgenbuffet
  • 2 x greenfee til én af nedenstående klubber.

Pris: kr. 1.550,- pr. person i delt dobbeltværelse

Enkeltværelsestillæg kr. 400,-

 

Gourmet

  • Overnatning i dobbeltværelse m. morgenmad
  • 3-retters menu hos Bryghuset Vendia
  • Greenfee til Hjørring Golfklub

Pris: kr. 1.045 ,- pr. person i delt dobbeltværelse

Enkeltværelsestillæg kr. 200,-

 

Sindal Golf Klub

Sindal Golf Klub blev kåret til Danmarks bedste golfbane i 2015 og har en gennemsnitskarakter på 4,7 ud af 5.  Banen er anlagt, så den følger landskabets linjer med bakker, dale, søer og skrånende fairways. Alle 18 huller har hver deres særpræg, så der er udfordringer for alle handicaps. Med et basic eller weekend golfophold, har du mulighed for at få greenfee til Sindal Golfklub.

Hjørring Golfklub tilbyder dig at spille på 36 huller, træningsfaciliteter med en stor driving range, indspilsområde, puttinggreen samt et velfungerende klubhus med en stor proshop, Golf Café, der er kendt for sin gode mad og rimelige priser samt omklædnings og badefaciliteter. Uanset hvilken type golfophold, du bestiller, har du mulighed for at spille hos Hjørring Golfklub.

Hirtshals Golfklub er en af Nordjyllands bedste baner. som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Kjul klitplantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt – et besøg værd! Med et basic eller weekend golfophold, har du mulighed for at få greenfee til Hirtshals Golfklub.

Søskende & sønner glæder sig til at byde dig

Velkommen på Hotel Phønix Hjørring 

Et foto af familien som driver Hotel Phønix i Hjørring


Book dit ophold her