fbpx

Getaway i Børnehøjde

Et hotelophold

Med Oplevelser For Hele Familien

Hotel Phønix Hjørring er også et sted for familier. Så trænger hele familien til at komme på miniferie, så er denne pakke lige noget for jer. Dagen har fokus på børnene, mens aftenen kan bruges på afslapning på hotelværelset i senge der er redt på forhånd og som bliver redt ved afrejse. I kan nyde godt af, at der er nogen, der gør arbejdet for jer. At bo på hotel med børn er også ferie og afslapning for jer forældre.

Pakkeopholdet indeholder en tur i Nordsøen Oceanarium og et besøg på Bone’s i Hjørring, men kan tilrettelægges på flere måder. Prøv at forestille jer følgende scenarium:

Dagen starter i Nordsøen Oceanarium, hvor der er masser af leg og oplevelser for børnene. I kan besøge den store klumpfisk, lege i de forskellige legerum, se sæler og fisk, mens I spiser en is. Alt dette uden at tænke på, hvordan vejret er udenfor.
Efter nogle skønne og oplevelsesrige timer kommer I tilbage til hotellet, hvor I kan smide benene op og slappe lidt af med børnene – måske en middagslur er tiltrængt? Herefter går I en tur rundt i Hjørrings hyggelige gader og finder måske en legeplads eller får lyst til at shoppe i gågaden eller shoppingcentret Metropol, der begge har masser af spændende butikker. At bo på hotel med børn giver en helt naturligt afslappet stemning.
Efter en spændende og oplevelsesrig dag så melder sulten sig oftest. Bone’s i Hjørring sørger for aftensmaden, så her skal I heller ikke gøre andet end at nyde den gode mad. Når I er mætte, kan I tage tilbage på hotellet og slutte aftenen af ved for eksempel at falde i søvn til en god film på vores smart tv med chromecast. Næste morgen står vi klar med en lækker morgenmadsbuffet, der indeholder alt det, man savner, når man er i udlandet. 

Hvordan I vælger at tilrettelægge dagen i forhold til besøget på Nordsøen Oceanarium er helt op til jer.

Dette ophold kan med fordel kombineres med en tur til Rubjerg Knude Fyr, som også er en oplevelse værd for hele familien.

 

Getaway i Børnehøjde

1 overnatning i familieværelse

Morgenbuffet

Entré til Nordsøen Oceanarium

Middag på Bones

Pris: kr. 1.845 ,- for 2 voksne og 2 børn
(Tillæg i juli kr. 300,-)

 

Tilkøb

Tilkøb én overnatning mere i forbindelse med Getaway i Børnehøjde for 2 voksne og 2 børn i familieværelse

Morgenbuffet

Bemærk! Kun overnatning

Pris: kr. 1.195,-

 

Søskende & sønner glæder sig til at byde dig

Velkommen på Hotel Phønix Hjørring 

Et foto af familien som driver Hotel Phønix i Hjørring


Book dit ophold her