fbpx

Lokaler

På Hotel Phønix Hjørring har vi

Lokaler til enhver anledning

Skal du afholde et arrangement, en fest eller andet, så har vi fire selskabslokaler til rådighed på Hotel Phønix Hjørring i hjertet af Hjørring. Alle lokaler er indrettet i samme stil  med charme og sjæl, der afspejler hotellets lange historie. I alle lokaler er der moderne AV-udstyr, og får du brug for forplejning, så hjælper vi også med det. Du kan læse mere om hvert lokale herunder. Skal du afholde møde, kursusfest eller andet? Så kontakt os gerne.

Advokatstuen

Advokatstuen er vores mindste lokale og er til dig, der skal afholde et mindre arrangmenet såsom et møde eller kursus. I lokalet kan der være op til ti personer.

Salen

Salen er vores største lokale. her kan sidde alt fra 65-100 personer alt efter bordopstillingen. Lokalet er ideelt til store arrangementer som kurser, fødselsdage, bryllupper eller andet.

Lille Sal

 Den Lille Sal er ideel til et mellemstørrelse arrangement såsom et møde eller kursus. Her kan sidde fra 24-50 personer afhængig af bordopstillingen.

Salonen

Salonen er også et mellemstørrelse lokale, dog lidt mindre end Lille Salen. Her kan sidde alt fra 18-30 personer afhængig af bordopstillingen.

Søskende & sønner glæder sig til at byde dig

Velkommen på Hotel Phønix Hjørring 

Et foto af familien som driver Hotel Phønix i Hjørring


Book dit ophold her