fbpx

Mindesammenkomst centralt i Hjørring

Hold Mindesammenkomst centralt i hjørring by

Rolige og stemningsfyldte lokaler til at mindes jeres kære

Skal I holde mindesammenkomst i Hjørring? Så står vi klar på Hotel Phønix Hjørring med smukke og charmerende lokaler til at skabe en rolig mindestund efter begravelsen eller bisættelsen af jeres kære. Placeringen af lokalerne sikrer jer en rolig stund, der ikke forstyrres af andre gæster. 

Vi tilbyder kaffebord i forbindelse med mindesammenkomster for mellem 25-85 personer i fire forskellige lokaler alt efter bordopstillingen. Som forplejning kan I vælge at benytte ét af de nedenstående forslag, eller vi kan sammensætte et kaffebord, der er tilpasset jeres ønsker og behov. 

Vi har tre forskellige menuforslag, som vi fra erfaring ved egner sig rigtig godt til mindesammenkomster. Der er den simple kaffe/kage menu, med hjemmelavet lagkage samt kringle. Derudover har vi en menu med boller, småkager samt kringler. Og til sidst en menu med smørrebrød og småkager. Der er kaffe/the til alle tre menuer.

Til en mindesammenkomst i Hjørring er Hotel Phønix Hjørring ideelt placeret i centrum af byen. Vi har egen gratis parkeringsplads med 40 pladser, og der er 3 timers gratis parkering på Mammutpladsen 2 minutters gang fra hotellet. Er der gæster, der skal med offentlig transport, er banegården ligeledes 2 minutters gang fra hotellet.

Kontakt os gerne og lad os snakke om, hvordan vi kan skabe den bedst mulige mindesammenkomst for jer.

Vores forslag til kaffebord

Kaffe & Kage

___

Kaffe/the

Kringle

Hjemmelavet lagkage

___

Pris pr. person kr. 98,-

Boller & Småkager

___

Kaffe/the

1/1 bolle med pålæg

Kringle

Småkager

___

Pris pr. person kr. 125,-

 

Smørrebrød

___

Kaffe/the

2 stk. smørrebrød

Småkager

___

Pris pr. person kr. 123,-

 

Søskende & sønner skaber rolige og trygge rammer til

Mindesammenkomst på Hotel Phønix Hjørring 

Glæder sig til at byde jer velkommen


Skal vi arrangere jeres mindesammenkomst?