fbpx

Om hotellet

Få en oplevelse udover det sædvanlige

Værd at vide om hotellet

 Hos Hotel Phønix tilbyder vi rolige og charmerende omgivelser. Desuden har vi fri WiFi overalt på hotellet. Herunder kan du læse mere om, hvad  der er værd at vide om hotellet, samt hvad vi ellers tilbyder. 

Parkering 

I vores baggård finder du 40 parkeringspladser. For at få gratis parkering skal du blot oplyse din nummerplade i receptionen, når du tjekker ind. Desuden får du tre timers gratis parkering på Mammutpladsen, kun to minutters gang fra hotellet. Ankommer du med offentlig transport, så ligger banegården også kun to minutters gang fra hotellet. 

EVBox ladestander

 Udover parkering, finder du også el-ladestander I baggården. Vi tilbyder en ladetander fra EVBox. Du skal blot selv medbringe ladekabel. 

Kyppers Terrasse & Bar 

 I stueetagen ved receptionen finder du hotellets bar og overdækkede terrasse. Fra terrassen har du udsigt til gaden. Den tidligere á la carte restaurant er omdannet til barmiljø med bløde møbler og en hyggelig atmosfære. Her kan dagen afsluttes med en kop friskkværnet kaffe, en fadøl fra Bryghuset Vendia eller en forfriskende drink. Du kan se vores drinkskort ved at klikke her.

Historie

Hotellet havde første åbningsdag 1. maj 1885, dengang under navnet W. Kyppers Hotel. Siden da har hotellet undergået større renovationer og tilbygninger samt haft flere navne. Under besættelsen beslaglagde tyskerne hotellet, hvorefter det senere blev udvidet og omdøbt til Hotel Phønix, som det hedder den dag i dag. I dag bliver hotellet drevet af et søskendepar og deres sønner. Læs mere om hotellets historie ved at klikke her.  

Hvem er vi? 

Til dagligt ledes hotellet af Birgitte Messmann sammen med hendes bror Henrik Messmann. Fætrene, Mikkel og Christoffer Messmann, har også deres daglige gang på hotellet. Vi har fokus på at skabe en familiær stemning, så hyggen er i førersædet. Vi glemmer dog ikke den professionelle tilgang. Vi ser frem til at møde dig, hvad enten det er i receptionen eller til diverse selskaber. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Bæredygtighed

Hos Hotel Phønix Hjørring tænker vi både på miljøet og på din komfort. I 2020 modtog vi et Green Key Certifikat på baggrund af vores bæredygtige tiltag. Gennem vores tiltag har vi gjort det lettere for at dig passe på miljøet under dit ophold uden at påvirke din oplevelse og komfort. Vi passer på miljøet, og vi passer på dig. Læs mere om bæredygtighed på hotellet ved at klikke her, eller klik på billedet for at læse mere om Green Key på deres hjemmeside. 

Greenkey

Træning

Ønsker du at vedligeholde din træning under dit ophold hos os, så kan gennem vores samarbejde med Fit&Sund i Hjørring spare 50% på et dagskort, der giver dig adgang til en træning i deres center. Læs mere om vores samarbejde og centret her

Søskende & sønner glæder sig til at byde dig

Velkommen på Hotel Phønix Hjørring 

Et foto af familien som driver Hotel Phønix i Hjørring


Book dit ophold her