fbpx

Oplev Vendsyssel

Lad dig inspirere til 

Oplevelser i Vendsyssel

Hotel Phønix i Hjørring ligger centralt i Vendsyssel og der er kort afstand til en masse seværdigheder, oplevelser og en fantastisk natur. Selve Hjørring by har også en masse fantastisk at byde på.

Vi har lavet en liste over de meste besøgte attraktioner i Vendsyssel, som du bare må opleve. Der er naturligvis mange andre skønne naturperler end dem, vi har nævnt her.

Du kan kombinere en oplevelsestur i Vendsyssel med et af vores golfophold, “Oplev Rubjerg Knude”-opholdet eller hvis I har børn med, Getaway med børn-opholdet.

 

Kyst og natur

Kyststrækningen i Nordjylland er enestående. Foruden en masse spændende oplevelser – byder den på fantastiske bademuligheder ved det brusende Vesterhav, gåture i klitterne og de mest fantastiske solnedgange.

Rubjerg Knude Fyr

Kunst & kultur

Vendsyssel byder også på en række kunstneriske oplevelser. I Hjørring er der to museer og to teatre.  Det ene teater – Vendsyssel Teater – er det første teater, som er blevet bygget i provinsen i over 100 år.

Oplevelser 

I Vendsyssel er der også en masse sjov for hele familien – lige fra sommerland, spændende fisk og fugle til konkurrencer for hele familien i bowling og go-cart-centret. 

Events i Hjørring

Hjørring tilbyder et væld af koncerter i løbet af året for enhver smag. Derudover er Hjørring verdenskendt for at afholde en af verdens største fodbold tuneringer for unge – det årlige Dana Cup, – og man kan i løbet af året følge vores lokale fodboldhold på Hjørrings nye stadion.