fbpx

Overnatning

Skal du overnatte i Vendsyssel?

Vi har seks værelsestyper

Skal du overnatte i Nordjylland eller nærmere bestemt Vendsyssel, så er Hotel Phønix Hjørring et ideelt valg. Vores centrale placering midt i Vendsyssel med 16 km til Hirtshals, 45 km til Skagen, 45 km til Aalborg og 22 km til Løkken. Udover de omkringliggende byer har Vendsyssel også flere perler at byde på som kan nås med bil, offentligt transport eller på gåben fra hotellet. 

Vi har 68 værelser fordelt på seks forskellige typer – lige fra enkeltværelser til suiter. Læs mere om hver enkelt type herunder. Alle værelser er indrettet med charmerende stil og sjæl, der afspejler hotellets lange historie.

Som en del af overnatningen har du mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet med alt, der hører sig til et dansk morgenmadsbord. Morgenmaden bliver serveret 06:30-9.30 i hverdagene og 8.00-10.00 i weekender og på helligdage. Hotellet serverer hverken frokost eller aftensmad, men ikke langt fra hotellets indgang ligger flere spisesteder såsom Bistro V. Imellem måltiderne kan du gå igennem byens gågade eller tage i shoppingcentret Metropol. Efter en lang dag kan du besøge hotellets bar, hvor vi serverer lidt forskelligt.

Børn kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes. Ekstra senge kan tilkøbes mod et gebyr på kr. 250,- pr. nat.

Som gæst på hotellet har du mulighed for at parkere gratis i gården. Kommer du ikke i bil, ligger banegården kun to minutters gang fra hotellet.

Rengøring af værelser sker efter forespørgsel. Det samme gælder udskiftning af håndklæder og sengetøj. Der tilbydes altså ikke automatisk daglig rengøring. 

Receptionen har normalt åben til kl. 22.00. Skulle I ankomme efter kl. 22.00, så kontakt da venligst hotellet for information omkring nøgleudlevering.

De øvre etager er tilgængelig med elevator i receptionens åbningstid.

Faciliteter på hotellet

Gratis Wifi

Elkedel

Badeværelse

l

Skrivebord

Smart TV med Chromecast

Oversigt over værelses-typer

Junior Suite

Ønsker du noget lidt større, lidt mere afslappende og lidt mere luksus, skal du vælge vores suite. Suiten har som det eneste værelse en sofa, der indbyder til afslapning. Desuden består værelset af en dobbeltseng, eget badeværelse, skrivebord, smart tv med Chromecast.

Pris kr. 1.650,-

Superior

Ønsker du lidt mere luft omkring dig, bør du vælge vores superior værelse. Disse værelser er perfekte til en afslapningsferie og indeholder dobbeltseng, 40” smart tv med Chromecast, eget badeværelse samt et skrivebord.

Pris kr. 1.450,-

Dobbeltværelse +

Gulvene er belagt med bæredygtige tæpper fra Ege Tæpper, og der er nye danske kvalitet- og miljøvenlige senge. 
Borde, hylder og garderobe er dansk design, og specielt produceret til vores værelser. Der er selvfølgelig mulighed for at lave kaffe og the på værelset. Værelset er udsmyket med billeder af lokale motiver fra “Nordic Bay Plakat”.

Pris fra kr. 1.050,- til 1.250,-

Familieværelse

Vores familieværelser er ideelle til jer, der ønsker at have børnene med på ferie. Der er plads til fire overnattende gæster. Værelserne har eget badeværelse, et skrivebord samt smart tv med Chromecast. Der er god plads på værelserne, og de er derfor perfekte til familierne.

Priser fra kr. 1.130,- til 1.545,-

Dobbeltværelse

Vores dobbeltværelser består af en dobbeltseng, skrivebord samt smart tv med Chromecast. Desuden har alle værelserne eget badeværelse. Værelserne er indrettede med god mulighed for både at arbejde og slappe af.

 

Priser fra kr. 895,- til 1.095,-

Enkeltværelse

Vores enkeltværelser har eget badeværelse og indeholder en enkelt seng og skrivebord, så du har god mulighed for at arbejde. Desuden er der et smart tv med Chromecast. Værelserne har en rolig og afslappende atmosfære, der giver god plads til både at arbejde og slappe af. 

 

Priser fra kr. 785,- til 875,-

Søskende & sønner glæder sig til at byde dig

Velkommen på Hotel Phønix Hjørring 

Et foto af familien som driver Hotel Phønix i Hjørring


Book dit ophold her