fbpx

Pakkeophold

Få en oplevelse udover det sædvanlige med

Et af vores pakkeophold

Søger du mere end blot en hotelovernatning, så er vores pakkeophold en ideel mulighed. Vi har pakker til dig, der er interesseret i natur, golf eller har børnene med på ferien. Med vores pakkeophold får du overnatning, morgenmadsbuffet samt specielle oplevelser med i prisen. Du kan læse mere om de forskellige ophold herunder.

Golfophold

På Hotel Phønix Hjørring har vi  sammensat tre forskellige golfophold, der indeholder overnatning, morgenmadsbuffet samt greenfee til en af vores tre samarbejdsklubber. Desuden tilbyder vi også et pakkeophold både med golf og gourmet. Vi er behjælpelige med at booke baner og tee-tider, og vi kan kombinere ophold efter de ønsker, du måtte have. Du kan læse mere om vores golfophold her.

Oplev Rubjerg Knude

Ønsker du en nordjysk naturoplevelse, så er dette pakkeophold lige noget for dig. Opholdet indeholder en kør-selv tur til Rubjerg Knude, hvorefter vi sørger for overnatning og morgenmadsbuffet. Aftensmaden sørger teatercaféen “Hos Uffe” i Vendsyssel teater for. Du kan læse mere om pakkeopholdet her. 

Getaway i Børnehøjde

Trænger I til at komme væk fra dagligdagen og komme på en miniferie hele familien, så er dette pakkeophold skræddersyet til jer. At bo på hotel med børn er også ferie for jer forældre. Pakkeopholdet indeholder et besøg på Nordsøen Oceanarium samt en tur på Bone’s i Hjørring. Læs mere om pakkeopholdet her. 

Søskende & sønner glæder sig til at byde dig

Velkommen på Hotel Phønix Hjørring 

Et foto af familien som driver Hotel Phønix i Hjørring


Book dit ophold her