fbpx

Arrangementer

Fest, møde & konference
FÅ EN OPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE MED

Et selskab i charmerende rammer

Her finder du de forskellige arrangementer der kan afholdes her på Hotel Phønix i Hjørring.  Så drømmer du om at holde din næste fest, event eller møde i Hjørring? Så har vi de måske mest optimale lokaler for det. Vores lokaler er ideelle til både små og større events, som fødselsdage, konfirmationer og andre særlige lejligheder. Vi har også gode lokaler til at holde et professionelt forretningsmøde. Når du holder et arrangement her, får både du og dine gæster rabat når de overnatter hos os. Hvis noget finder dig interessant, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan altid give et uforpligtende tilbud på dit arrangement.

Selskab og fest
Selskab og fest
7-Timers Vin Menu

Fester

Er du ved at planlægge den perfekte fest? Så tjek vores hotel i Hjørring, som ligger lige i hjertet af byen.

Vi har de perfekte lokaler til din fest, uanset om du skal holde bryllup, fødselsdag eller et andet særligt arrangement. Vores lokaler er rummelige og fleksible, så du kan skræddersy festen præcis, som du ønsker det.

Vores køkken vil sørge for, at der er lækre og smagfulde retter på menuen, og vores dygtige tjenere vil sørge for, at servicen er i top.

Så hvis du vil holde fest på et hotel, der tilbyder alt, hvad du behøver for at gøre dit arrangement til en succes, book hos os i Hjørring. Vi glæder os til at fejre med dig!

Pris pr. gæst

Fra DKK 325,-

Møder

Er du på udkig efter det perfekte sted at afholde dit næste møde? Så tjek vores hotel i Hjørring, som ligger i hjertet af byen.

Vores mødelokaler er udstyret med alt, hvad du behøver for at få en succesfuld dag. Fra trådløst internet til projektor, whiteboard og flipover, har vi alt, hvad du behøver for at holde et professionelt møde.

Og når mødet er slut, kan du og dine kolleger nyde en god nats søvn i vores komfortable værelser, inden I sætter jer tilbage i mødelokalet næste dag.

Vores hotel har også en hyggelig bar, hvor du kan slappe af med en drink efter mødet.

Så hvis du vil holde dit næste møde på et hotel, der tilbyder alt, hvad du behøver for at gøre dagen succesfuld, book et møde hos os i Hjørring. Vi glæder os til at se dig!

Pris pr. deltager

Fra DKK 395,-

Lille Sal
Advokatstuen
Salonen
Julefrokost_hotel_phoenix_hjoerring_julearrangemant
Julefrokost_hotel_phoenix_hjoerring_julearrangemant
Julefrokost_hotel_phoenix_hjoerring_julearrangemant

Firma Julefrokost 2024

Er I på udkig efter det perfekte sted at holde jeres Firma Julefrokost i Hjørring? Så tjek Hotel Phønix, som ligger i hjertet af byen.

Vi tilbyder lokaler i flere størrelser, så vi kan servicere både større og mindre selskaber. I det største lokale er der plads til 100 personer.

Vores dygtige kokke vil sørge for, at der er lækre, juleinspirerede retter på menuen, mens vore tjenere sørger for, at der er masser af juleøl og snaps til alle.

Lokalerne er altid julepyntede så den rette steming af jul kan nydes. Derudover er julelysene udvendigt på hotellet et spektakulært syn. 

Hvis der ønskes overnatning efter julefrokosten kan I og jeres gæster nyde en god nats søvn i vores komfortable værelser, inden I sætter jer hjemad igen næste dag.

Så hvis I vil holde jeres næste julefrokost på et hotel, der tilbyder alt, hvad I behøver for at gøre julefrokosten til en succes, book hos os på Hotel Phønix i Hjørring. Vi glæder os til at fejre julen med jer!

Pris pr. gæst

Fra DKK 315,-

Mindesammenkomster

Vi har smukke og charmerende lokaler, der er ideelle til at skabe en rolig mindestund.

Vi tilbyder forplejning efter jeres ønsker, så I kan nyde en stille stund sammen med familie og venner.

Pris pr. deltager

Fra DKK 125,-

Lille Sal
Advokatstuen
Salonen
Er der spørgsmål

Tal med en i receptionen