fbpx

Selskaber

Få en oplevelse udover det sædvanlige med

Et selskab i charmerende rammer

Skal du holde et event, fødselsdag, konfirmation eller et andet arrangement, så har vi rammerne til at skabe mindeværdige øjeblikke. Herunder kan du læse mere om, hvad vi blandt andet kan hjælpe med. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os vedrørende andre arrangementer. Ved selskaber står vi klar til at hjælpe med oppyntning, menu, drikkevarer samt servering. 

Lokaler

På Hotel Phønix Hjørring har vi fire lokaler, der kan danne rammer om et væld af arrangementer på op til 100 personer. Skal du holde fødselsdag, konfirmation eller andet, så står vi klar til at hjælpe dig. Læs mere om vores lokaler her.

Fester

Skal du holde konfirmation, bryllup, fødselsdag eller en fest uden anledning, så står vi klar til at hjælpe. Du er selv med til at bestemme alt fra bordopdækning, farven på bugen og blomsterne til selve menuen. På selve dagen står vi for det hele. Læs mere om at holde fest hos os her

Mindesammenkomster

Skal I holde mindesammenkomst i Hjørring? Så står vi klar på Hotel Phønix Hjørring med smukke og charmerende lokaler til at skabe en rolig mindestund med forplejning efter bisættelsen eller begravelsen. Læs mere om mindesammenkomster samt forplejningsmuligheder her

Julefrokost 2022

Skal I holde Julefrokost er Hotel Phønix Hjørring et godt valg med vores placering i hjertet af Hjørring. Vi tilbyder lokaler i flere størrelser med plads til op til 100 personer og kan derfor servicere både større og mindre selskaber såvel som firmajulefrokoster. Læs mere om julefrokoster hos os her. 

Søskende & sønner glæder sig til at byde dig

Velkommen på Hotel Phønix Hjørring 

Et foto af familien som driver Hotel Phønix i Hjørring


Book dit ophold her