fbpx

Firmaaftale

Få en firmaaftale med hotel phønix hjørring

En firmaaftale i Hjørring, der giver mening

Har I brug for overnatning under et længerevarende arbejde i Hjørring eller omegn? Så står vi klar til at udarbejde et tilbud på en firmaaftale med overnatning til håndværkere.

En firmaaftale hos Hotel Phønix Hjørring tager udgangspunkt i jeres ønsker, budget samt antal overnatninger, I har brug for i løbet af et år. Vi har ingen standardaftale klar på forhånd, og gør derfor en stor dyd ud af at lytte og forventningsafstemme med jer i forhold til jeres ønsker, behov og budget.

En firmaaftale kan inkludere en rabat på overnatningen, opgradering af værelse eller en kombination heraf. Det kommer helt an på, hvad vi i fællesskab kommer frem til, der passer jeres virksomhed bedst. Se vores værelsesmuligheder her. 

Hotel Phønix Hjørring ligger centralt i Hjørring by og Vendsyssel, og vi er derfor det gode valg, når der skal laves en firmaaftale. Desuden har vi morgenmadsbuffet, og flere spisningsmuligheder lige uden for indgangen, b.la. Bistro V.

Alle værelser består af skrivebord, elkedel, eget badeværelse samt smart tv med Chromecast. Så der er rig mulighed for både arbejde og afslapning hos os. Har I brug for at afholde et møde, så stiller vi også gerne et mødelokale til rådighed.

Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan skabe den ideelle firmaaftale for jer.

Skal fakturaen sendes, pålægger vi et gebyr på kr. 55,-.

Søskende & sønner glæder sig til at byde dig

Velkommen på Hotel Phønix Hjørring 

Et foto af familien som driver Hotel Phønix i Hjørring


Book dit ophold her