fbpx

Firmaaftale

Få en firmaaftale med hotel phønix hjørring

En firmaaftale i Hjørring, der giver mening 

Har I længerevarende projekter i Hjørring by eller omegn, der kræver flere overnatninger? Så er vi på Hotel Phønix Hjørring altid klar på at udarbejde et tilbud på en firmaaftale samt overnatning til håndværkere.

En firmaaftale med Hotel Phønix Hjørring tager altid udgangspunkt i jeres ønsker, budget samt hvor mange overnatninger, der forventes i løbet af et år. Vi har ikke nogen standardaftaler liggende klar, men vi gør en stor dyd ud af at lytte til jeres ønsker, behov og budget. 

Hos os kan aftalen enten være rabat på overnatningen, opgradering til en anden værelses-kategori eller en kombination heraf. Det kommer an på, hvad vi i fællesskab kommer frem til, der passer jeres virksomhed bedst.

En firmaaftale med Hotel Phønix Hjørring er idéel, da hotellet ligger godt centralt placeret i centrum, har 2 minutter til banegården samt egen parkeringsplads. Derudover er der morgenmadsbuffet på hotellet. Lige udenfor vores hovedindgang ligger Bistro V samt andre take away-steder. 

Alle værelser har desuden eget skrivebord, el-kedel til at lave kaffe/the, badeværelse samt fladskærmstv. Desuden er der gratis wi-fi overalt på hotellet. Der er desuden også en række mødelokaler, som der kan være mulighed for at benytte. 

Tøv ikke med at kontakte os for at indgå i en dialog omkring en fremtidig firmaaftale, mere information eller et tilbud.

Vi gør opmærksom på, at hvis fakturaen skal sendes, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 55,-.

Søskende & sønner glæder sig til at byde dig

Velkommen på Hotel Phønix Hjørring 

Et foto af familien som driver Hotel Phønix i Hjørring


Book dit ophold her